Lediga tjänster

Projektledande konstruktör till Avero i Göteborg

Läs mer och ansök om tjänsten på Manpower

Är du en nytänkande konstruktör redo att ta nästa steg i karriären mot projektledning? Vi erbjuder ett dynamiskt och ansvarsfullt arbete i ett familjärt och nytänkande bolag.

Placering:
Göteborg

Bransch:
Teknik, Naturvetenskap, Industri, produktion, Management

Antal tjänster: 1

Arbetsbeskrivning

Som projektledande konstruktör kommer du att ha en viktig roll i vårt utvecklingsteam. Du kommer att vara delaktig hela vägen från idé till konstruktion och produktionssättning av våra produkter. Du arbetar både strategiskt och operativt med fokus på att leda teamet. Eftersom rollen som projektledande konstruktör är ny finns det stor möjlighet för rätt person att påverka tjänstens innehåll.

Vi ser att du i rollen som projektledande konstruktör kommer att:
– Projektleda utvecklingsteamet
– Arbeta med kvalitét på befintliga produkter
– Leda konstruktionsarbetet
– Kommunicera med våra leverantörer i Kina
– Ha ett nära samarbete med våra marknads- och inköpsavdelningar.

Vem är du?
Vi söker dig som är ingenjör med minst 5 års erfarenhet av konstruktion. Du har med fördel arbetat med konstruktion kopplat till textil på ett eller annat sätt. Vidare ser vi att du har erfarenhet av att leda projekt. Resor till Kina förekommer ca 3 ggr per år och vi ser därför att du har en livssituation som tillåter detta. Har du erfarenhet av systemutveckling är detta starkt meriterande då vi har flera spännande projekt på gång. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Vi söker dig som har det rätta drivet och intresset för att vara med på vår resa för att utveckla och förändra branschen. För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du är nytänkande, kreativ och samtidigt har gott tekniskt omdöme. Är du dessutom en lagspelare är du med stor sannolikhet den vi söker.

Kvalifikationer:
– Minst 5 års erfarenhet som konstruktör
– Erfarenhet av produktionssättning
– Erfarenhet av och starkt intresse för projektledning
– Svenska & engelska
– Har du kunskap inom textil eller systemutveckling är det starkt meriterande.

Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder rätt person ett utvecklande och ansvarsfullt arbete i ett familjärt och nytänkande bolag. Vi befinner oss i en spännande fas med vidareutveckling av nya varumärken och expansion i nya länder. Du kommer få vara med och ta Avero och North Trampoline till nästa steg i vår utveckling vilket ger dig möjligheten att sätta din personliga prägel på tjänsten som projektledande konstruktör.

Om Avero:
Avero AB har levererat kvalitetsprodukter online sedan 2004. Vi är ett ungt internationellt företag i ständig tillväxt med utrymme för utveckling. Hos oss arbetar du i ett härligt team tillsammans med trevliga kollegor. Averokoncernen har varit DI gasellbolag de senaste fyra åren men vi är mer fokuserade på att vara ett värderingsstyrt företag med kärlek, kvalitet  och framåtanda som kärnvärden. Vårt huvudkontor finns i fina sekelskifteslokaler i Göteborg med närhet till snabba kommunikationer. Vi söker nu dig som vill vara med och vidareutveckla våra egna produkter under varumärket North Trampoline med mål att leverera världens bästa studsmattor. Läs gärna mer om oss på våra hemsidor: www.avero.se, www.studsexperten.se och www.northtrampoline.com.

 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sanna Andrén, telefon: 0724 51 84 82 eller e-mail: sanna.andren@se.experis.com. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag.
Vi ser fram emot din ansökan!

Kul jobb som butikssäljare på trampolinföretag i Göteborg!

Läs mer och ansök om tjänsten på manpower

Är du positiv och serviceinriktad och brinner för att hjälpa kunder och ge bästa möjliga service? Har du kanske jobbat i butik förut? Vill du ha ett roligt säsongsjobb där du får vara med om att starta upp en helt ny butik? Då ska du genast söka det här jobbet som butikssäljare på Avero i Göteborg!

Placering:
Västra Götalands län, Göteborg

Bransch:
Service, Handel, Butik, Kundtjänstarbeten, Försäljning, marknad, reklam

Antal tjänster: 2

Om företaget
Avero AB har levererat kvalitetsprodukter online sedan 2004. Vi är ett ungt internationellt företag i ständig tillväxt med utrymme för utveckling. Hos oss arbetar du i ett härligt team tillsammans med trevliga kollegor. Averokoncernen har varit DI gasellbolag de senaste fyra åren men vi är mer fokuserade på att vara ett värderingsstyrt företag med kärlek, kvalitet och framåtanda som kärnvärden. Vårt huvudkontor finns i fina sekelskifteslokaler i Göteborg. Vi söker nu dig som vill vara med och vidareutveckla våra egna produkter under varumärket North Trampoline med mål att leverera världens bästa studsmattor. Läs gärna mer på: www.avero.se,  www.studsexperten.se och www.northtrampoline.com

Hur ser en arbetsdag ut i butiken?
Avero kommer i april 2018 att öppna en helt ny butik i Göteborg dit kunder kan komma för att se, prova samt köpa sin kvalitetsstudsmatta. I samband med detta behöver vi två butikssäljare för säsongsanställning från månadsskiftet mars/april till sista juli, med viss möjlighet till förlängning. Vi ser gärna att du kan vara med på ca en veckas introduktionsutbildning som börjar 1 mars.

Som butiksäljare ansvarar du tillsammans med dina två kollegor för allt förekommande arbete i butiken och att ge kunderna bästa möjliga service och bemötande. Avero har ett högt kvalitetstänk och vill alltid sälja rätt studsmatta till varje kund utifrån kundens behov.

Exempel på arbetsuppgifter:

– Försäljning och merförsäljning
– Produktrådgivning
– Kassaarbete
– In- och utlastning av studsmattor och tillbehör
– Kontroll av leveranser
– Hålla snygg och prydligt i butiken
– Viss skyltning/exponering
– Viss administration samt att besvara kundmail
Vem söker vi?
Vi tror att du har jobbat i butik förut och trivs med att ha kundkontakt. Du är en drivande och engagerad person som alltid strävar efter att ge en hög personlig service samt sätter kunden och dess behov i fokus. Du är glad och positiv och har lätt för att få kontakt med folk. Våra kunder består till stor del av barnfamiljer och det är därför viktigt att du är duktig på att ta olika typer av människor, såväl barn som vuxna.

Eftersom vi startar upp en helt ny butik är det viktigt att du är prestigelös och flexibel och är beredd att hugga i där det behövs och trivs med att den ena dagen inte är den andra lik. Du motiveras av att få möjlighet att vara med och påverka och komma med idéer. Du är bra på att uttrycka dig på både svenska och engelska. Det är positivt om du delar vårt intresse för en aktiv fritid.

Vad kan Avero erbjuda dig?
Vi erbjuder ett varierat och utvecklande jobb inom en intressant bransch med bra kvalitetsprodukter. Arbetstiderna är schemalagda från måndag till söndag med möjlighet till en heltidstjänst och en deltidstjänst på ca 80% tjänstgöringsgrad. Hos oss arbetar du i ett härligt team tillsammans med trevliga kollegor på ett ungt internationellt företag.

Hur söker jag jobbet?
I denna rekrytering samarbetar Avero med Manpower. Sista ansökningsdag är den 20 februari. Urval sker löpande så sök tjänsten så snart som möjligt. Om du har frågor kontakta rekryteringskonsult Kim Amprazis på kim.amprazis@manpower.se  eller Sabina Svensson på sabina.svensson@manpower.se. Vid tekniska frågor runt din ansökan vänligen kontakta Manpowers webbsupport på 020-265100
Varmt välkommen med din ansökan!

Studsexperten öppnar i Länna och söker säsongs butiksäljare!

Läs mer och ansök om tjänsten på manpower

Avero AB har levererat kvalitetsprodukter online sedan 2004. Vi är ett ungt internationellt företag i ständig tillväxt med utrymme för utveckling. Hos oss arbetar du i ett härligt team tillsammans med trevliga kollegor. Averokoncernen har varit DI gasellbolag de senaste fyra åren men vi är mer fokuserade på att vara ett värderingsstyrt företag med kärlek, kvalitet och framåtanda som kärnvärden. Vårt huvudkontor finns i fina sekelskifteslokaler i Göteborg. Vi söker nu dig som vill vara med och vidareutveckla våra egna produkter under varumärket North Trampoline med mål att leverera världens bästa studsmattor. Läs gärna mer om oss på våra hemsidor: www.avero.se, www.studsexperten.se och www.northtrampoline.com.

Placering:
Stockholms län

Bransch:
Försäljning, marknad, reklam, Service, Handel, Butik

Antal tjänster: 1

Hur ser en arbetsdag ut på Avero/Studsexperten?

Avero kommer i april 2018 att öppna ny Studsexpertenbutik i Länna, dit kunder kan komma för att se, prova samt köpa sin kvalitetsstudsmatta.

Som säsongs butiksäljare ansvarar du tillsammans med dina kollegor att butiken har en hög kundnöjdsamhet. Att försäljning, skyltning, exponering är på topp alla dagar.

Ex av arbetsuppgifter:
– Försäljning och merförsäljning
– in och utlastning av varor
– kontroll av leveranser
– Butiken hålls snygg och prydlig
– Viss skyltning i butiken
– Viss administration

Anställningen är mellan mars/april till sista juli med utbildning under ett par dagar, redan i mars.

 

Vem söker vi?

Avero har ett högt kvalitetstänk, och vi vill alltid sälja rätt studsmatta till varje kund

Vi tror att du redan idag har provat att jobba i butik och trivs med att ha kundkontakt.

Du är en drivande och engagerad person som alltid strävar efter att ger en hög personlig service samt sätter kunden och dess behov i fokus.

Som person är du glad, positiv, ansvarsfull, ambitiös, pålitlig, självständig, strukturerad, noggrann och flexibel. Vidare är du tydlig i din kommunikation med dina kollegor och kunder. Du är bra på att uttrycka dig på både svenska och engelska.

Vad kan Avero erbjuda dig?

Vi erbjuder rätt person ett utvecklande och ansvarsfullt arbete i ett familjärt och nytänkande bolag. Vi befinner oss i en spännande fas med vidareutveckling av nya varumärken och expansion i nya länder.

Hur söker jag jobbet?

Kontaktperson

Är du intresserad av tjänsten ansöker du via länken nedan. Bifoga CV samt ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker tjänsten. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotte Åvall 08-452 33 74. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansök

Studsexperten öppnar i Länna och söker en butiksansvarig!

Läs mer och ansök om tjänsten på Manpower

Avero AB har levererat kvalitetsprodukter online sedan 2004. Vi är ett ungt internationellt företag i ständig tillväxt med utrymme för utveckling. Hos oss arbetar du i ett härligt team tillsammans med trevliga kollegor. Averokoncernen har varit DI gasellbolag de senaste fyra åren men vi är mer fokuserade på att vara ett värderingsstyrt företag med kärlek, kvalitet och framåtanda som kärnvärden. Vårt huvudkontor finns i fina sekelskifteslokaler i Göteborg med närhet till snabba kommunikationer. Vi söker nu dig som vill vara med och vidareutveckla våra egna produkter under varumärket North Trampoline med mål att leverera världens bästa studsmattor. Läs gärna mer om oss på våra hemsidor: www.avero.se, www.studsexperten.se och www.northtrampoline.com.

Placering:
Stockholms län

Bransch:
Försäljning, marknad, reklam, Service, Handel, Butik

Antal tjänster: 1

Hur ser en arbetsdag ut på Avero/Studsexperten?

Avero kommer i april 2018 att öppna ny Studsexpertenbutik i Stockholm/Länna, dit kunder kan komma för att se, prova samt köpa sin kvalitetsstudsmatta.

Avero har ett högt kvalitetstänk, och vi vill alltid sälja rätt studsmatta till varje kund.

Du som butiksansvarig ansvarar för den övergripande driften av butiken så som kundnöjdsamhet, försäljning, skyltning, exponering samt att engagera och motivera vår säsongspersonal. I rollen ingår att ha det yttersta ansvaret för att butikens kunder ska bli nöjda och att leda dina medarbetare till bästa bemötande av våra kunder.

Vem söker vi?

Vi tror att du redan idag jobbar som butiksansvarig men vill prova något nytt, genom att få vara med i uppstarten av ett nytt butikskoncept.

Du är resultatinriktad och drivs av att nå uppsatta mål. Vidare är du drivande och ger en hög personlig service samt sätter kunderna i fokus. Du har en god förmåga att leda, motivera och coacha dina medarbetare till att uppnå hög kvalitet och efterleva våra värderingar.

Ex av arbetsuppgifter:
– Övergripande ansvar för butiken
– Försäljning och merförsäljning
– Översikt och kontroll av leveranser
– Butiken hålls snygg och prydlig
– Viss skyltning i butiken
– Arbetsledning
– Introduktion av nyanställda

Som person är du glad, positiv, ansvarsfull, ambitiös, självständig, strukturerad, noggrann och flexibel. Vidare är du tydlig i din kommunikation och arbetar med coaching och feedback som verktyg i ditt ledarskap. Du har goda kunskaper i Office och uttrycker dig ledigt i tal och skrift i både svenska och engelska. Du har minst 3 års branscherfarenhet.

Vad kan Avero erbjuda dig?

Vi erbjuder rätt person ett utvecklande och ansvarsfullt arbete i ett familjärt och nytänkande bolag. Vi befinner oss i en spännande fas med vidareutveckling av nya varumärken och expansion i nya länder.

Hur söker jag jobbet?

Kontaktperson

Är du intresserad av tjänsten ansöker du via länken nedan. Bifoga CV samt ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker tjänsten. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotte Åvall 08-452 33 74. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök