Lediga tjänster

Om Avero:

Avero AB har levererat kvalitetsprodukter online sedan 2004. Vi är ett ungt internationellt företag i ständig tillväxt med utrymme för utveckling. Hos oss arbetar du i ett härligt team tillsammans med trevliga kollegor. Averokoncernen har varit DI gasellbolag de senaste fyra åren men vi är mer fokuserade på att vara ett värderingsstyrt företag med kärlek, kvalitet  och framåtanda som kärnvärden. Vårt huvudkontor finns i fina sekelskifteslokaler i Göteborg med närhet till snabba kommunikationer. Vi söker nu dig som vill vara med och driva en fantastisk kundtjänst under våra varumärken North Trampoline och Hoppeeksperten med mål att leverera världens bästa studsmattor. Läs gärna mer om oss på våra hemsidor: www.avero.se, www.hoppeeksperten.no och www.northtrampoline.com.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en engagerad och positiv person som ska ansvara för den dagliga driften av vårt norska kundtjänstteam som i dagsläget består av sex personer under högsäsong. Rollen är bred och varierar under året. Den innehåller bland annat administrativa uppgifter, samt ordinarie kundtjänstarbete.  Det ingår även deltagande i mässor och event samt att du besöker våra norska lagerbutiker. Du kommer att bygga och underhålla relationen med våra norska underleverantörer samt vara en länk ut i övriga organisationen.

 

Vem är du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning samt kundtjänstarbete. Vi tror även att du har flerårig arbetslivserfarenhet. Vi vill att du ska ha god datavana och goda kunskaper i office-paketet. Vi ser det som mycket meriterande om du har arbetat mot den norska marknaden och att du skall kunna förstå och kommunicera på norska, svenska och engelska. Meriterande är även vana att arbeta i / och intresse för affärssystem.

Som person ser vi att du är en teamplayer som ser möjligheter och sprider en positiv anda. Du ska tycka om människor och på bästa sätt ta hand om ditt team och våra kunder enligt Avero´s värderingar. Vi vill även att du har ett eget driv, är flexibel, strukturerad och stresstålig.

 

 

 

Vad kan Avero erbjuda dig?

Vi erbjuder rätt person ett utvecklande och ansvarsfullt arbete i ett familjärt och nytänkande bolag. Vi befinner oss i en spännande fas med vidareutveckling av nya varumärken och expansion i nya länder.

Vi är största återförsäljaren av kvalitetsstudsmattor i Norge . Försäljningskanalerna är både lagerbutiker och online. Norge är vår näst största marknad och den marknad som vuxit mest de fyra senaste åren.

 

Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag 30/9. Sänd din ansökan till jobb@avero.se , vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tina Kajerlöv på 0737-213330 eller tina.kajerlov@avero.se.